+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Напірники з блискавкою!

Подушки, заповнені гречкою, все більше і більше з'являються в наших будинках. Такі подушки вважаються ортопедичними і зручні у використанні.

Також напірники з блискавкою використовують для виробництва подушок з синтетичним наповнювачем - холофайбером.

Ще напірники з блискавкою наповнюють синтепоном. Подушки, наповнені синтепоном зручні у використанні і відносяться до ортопедичних.

Наша компанія почала виробництво таких напірників всього в двох розмірах 50*70 і 60*40, можливо пошиття будь-яких розмірів під замовлення. При пошитті напірника на одній із сторін залишається отвір 20 см для забивання наповнювачем напірника. У цей отвір вшивається блискавка. Заповнення вмісту напірника можна здійснювати як спеціальними машинами для чищення пір'я, так і без допомоги устаткування для виготовлення подушок. Швидкість наповнення подушки буде набагато вище при використанні спеціальної установки для чищення й виробництва подушок, а в разі наповнення напірника гречаним лушпинням наповнювач ще й почиститься.

Напірники з блискавкою ми отшиваємо з кантом і без канта. Більш повну інформацію щодо машин для чищення подушок Ви знайдете в розділі "Партнери" - це компанія "Пуховий Мир".

Бажаємо удачі Вам і Вашому бізнесу!