+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Як пошити наволочки з бязі?

Наволочки купують як майстерні для чищення, реставрації подушок, так і магазини, які реалізують постільну білизну. Ви можете купити наволочки з бязі, пошиті нашою компанією. Матеріал - бязь «GOLD» виробництва Пакистан, щільність тканини 120 г/кв.м. Ця тканина вже давно представлена на українському ринку текстильних виробів і зарекомендувала себе як міцний, м'який матеріал. Бязь Голд не линяє, не втрачає колір після прання. Склад тканини: 80% - бавовна, 20% - синтетична нитка. Наволочки з бязі, за рахунок додавання синтетики, не «сідають» після прання, тим самим збільшується термін використання виробу.

Компанія «Напірник» відшиває всі текстильні вироби, в тому числі і наволочки для подушок будь-яких розмірів. Шви оброблені 5-ти нитковим оверлоком обміточним (оверлочним) швом. Клапан наволочки становить не менше 15 см в розмірі 70*70 і не менше 12 см в розмірі 40*40, що робить використання виробу практичним.

Якщо ви вирішили купити тканину і пошити постільну білизну своїми руками, радимо купувати тканину шириною 220 див. Не купуйте недорогі "дешеві" наволочки, ви нічого не заощадите, оскільки довговічність такої постільної білизни в 5-10 разів менше.

Співпраця з нашою компанією передбачає індивідуальний підхід до кожного замовлення окремо, ми орієнтуємося на широкий ринок і пропонуємо товари у великому асортименті. Працюючи з нами, будь-яка Ваша покупка буде приносити Вам дохід!

Удачі Вам і Вашому бізнесу!