+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Тік наволочний!

Велику популярність в нашій країні отримала така послуга як реставрація виробів з пуху, пера і синтетичних наповнювачів. У зв'язку зі зростаючою популярністю цієї послуги, зростає і попит на тік наволочний. Основні постачальники тканини - Китай і Пакистан. В Україні також виробляють тік наволочный, але, по-перше, він поступається за якістю китайського тіку і по-друге, у нього невигідна ширина для крою - 0,8 метра.

Китайський тік поставляється в рулонах від 50 до 100 метрів. Ширина при цьому становить 2,25 м, що є дуже важливим фактором при крої матеріалу. Тік поставляється в плоских рулонах, складених навпіл.

Тік Пакистан поставляється в основному в круглих рулонах. Довжина рулону становить 50 метрів. Ширина погонного метра становить - 2,2 м, він також складний навпіл. З наволочного тіка шиють напірники - чохли для пуху, пера і синтетичного наповнювача. Напірники виготовляють з кантом і без канта, використовують їх для виробництва та реставрації подушок, перин і ковдр.

Тік наволочный також використовується в меблевій промисловості, завдяки своїм пухотримючим властивостям і міцності переплетення ниток.