+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Наволочки для подушок!

Наволочки виготовляються з бавовняної тканини: бязь або сатин.
Бязь - це тканина 100% бавовна, як правило невеликої щільності 60-80 г/м2. Наволочки такої щільності відносяться до постільної білизни середнього цінового діапазону. Дуже важливим чинником є матеріал виготовлення постільної білизни, а саме бавовна 100%, тому що наявність синтетичної нитки тканини зробить сон некомфортним, тому відпочити з комфортом можна тільки на натуральній сировині, не потрібно економити на своєму здоров'ї і здоров'ї близьких.
Наволочки, виготовлені з сатину, вважаються більш якісними. 
Сатин виготовляють із бавовняної тканини стандартного переплетення з додаванням діагональної нитки. За рахунок діагональної нитки тканина - сатин міцнішає, а також збільшується знос тканини порівняно з бязью. Постільна білизна з сатину вважається більш якісним, тому і вартість його вище.
Чохлом для пера служить наволочка нижня. Наволочка нижня виготовляється з бавовняної тканини (100% cotton) щільністю 140 г/м2. Така щільна тканина називається тік. Наволочку нижню ще називають напірник. Для пошиття постільної білизни в Україні використовуються тканини різних виробників з різних країн світу. Великою популярністю користуються вітчизняні тканини, турецька бязь, російські, китайські і пакистанські тканини. Наша компанія пропонує поки турецьку бязь. Незабаром з'явиться сатин Пакистан та бязь Китай.
Тканин величезний асортимент на будь-який смак і колір, вибір за Вами!