+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Тканина, шо тримає пух, та готові напірники для подушок.

Наша компанія пропонує широкий вибір текстильної продукції для сну.  Одним з видів  нашої діяльності є реалізація тканини. Цю продукцію використовують міні майстерні, які надають послуги з реставрації подушок. Також ми пропонуємо вже готові напірники для подушок, для тих, хто не хоче витрачати час і сили на самостійне пошиття.

 

Перед кожним підприємцем виникало питання, де купувати витратні матеріали? Де брати тік пухотримаючий, або вже готові напірники для подушок? Таке ж питання стояло і перед нами, як тільки ми зайнялися цією справою. Після довгого пошуку постачальників тканині ми знайшли небагато пропозицій, тому було прийнято рішення продавати тік кітайський і напірники реставраторам.

 

Ми завжди пропонуємо великий вибір тканини для напірників, а також напірників для подушок, як з кантом, так і без канта.  Готові напірники більше замовляють реставратори, які мають пересувні пункти по чищенню подушок, тому що часу на самостійне пошиття категорично не вистачає. Великий попит мають напірники для подушок з кантом, але це питання індивідуальне для кожного підприємця.

 

Для того, щоб бізнес постійно розвивався необхідно надати максимум вибору клієнтові.  Чим більше буде вибір по забарвленнях напірників, тим краще. При купівлі тканини такий вибір не завжди можливий і вимагає великих вкладень у витратні матеріали.  Ми пропонуємо широкий вибір забарвлень напірників. Напірники упаковані по 20 штук  і Ви завжди зможете створити асортимент по забарвленнях, що безумовно дасть Вам перевагу перед конкурентами.