+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Реставрація подушок та витратні матеріали

Послуга з реставрації подушок перекочувала до нас із заходу.  У 60-х роках 20 століття цей бізнес з'явився в США і працює до цього дня. На Україні  даним видом діяльності почали займатися набагато пізніше, лише в кінці 90-х років минулого століття. Устаткування вже більше 10 років продається на ринку України різними виробниками.  Цей бізнес дуже популярний, тому що не вимагає великих вкладень і дуже швидко окупається.

 

Для роботи одного устаткування мало. Необхідні також витратні матеріали. Використовується тік напірниковий. Це бавовняна тканина щільністю не менше  125 г/м2.  Також цю тканину ще називають тік пухотримаючий. Сама назва несе призначення - це тканина, яка « тримає пух».

 

Наша компанія готова запропонувати Вам як вже готові напірники для подушок, так і пухотримаючу тканину. На нашому сайті постійно оновлюються забарвлення напірників для подушок  для того, щоб представлена інформація  була актуальна. Також є можливість зробити замовлення напірників он-лайн, вибравши вподобане забарвлення.  У перебігу 2-3 годин ми обробляємо замовлення і зв'язуємося з Вами.

 

Напірники для подушок представлені в 7 основних розмірах, але за бажанням клієнта ми зможем  запропонувати і інші розміри. Всі ці питання з'ясовуються при індивідуальній бесіді.  Напірники ми пропонуємо в двох варіантах: з кантом і без канта. Як правило, реставратори використовують обидва цих варіанта. Ми також рекомендуємо дати клієнтові право у виборі, і чим більше буде у Вас забарвлень напірників тим краще.