+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Мобільна майстерня для чистки подушок і напірники для подушок!

 

У цій статті більш детально розглянемо такий вид послуги, як пересувна або мобільна реставрація подушок, перин і ковдр. Цей вид послуги особливо популярний в теплу пору року, оскільки не вимагає додаткового утеплення й обігріву кузова автомобіля. Для надання цієї послуги потрібно автомобіль типу: "Газель", "Форд Транзит", "Мерседес Спринтер" і так далі. Автомобіль повинен бути оснащений "будкою",  висота стелі якого повинна бути високою, щоб оператор безперешкодно міг ходити всередині машини.

 

Далі, необхідно саме обладнання для чищення подушок. Ми рекомендуємо устаткування компанії "Пуховий Мир", як найбільш оптимальне як за ціною, так і за функціональністю. Хочемо відзначити, що необхідно купувати обладнання вже з вбудованою функцією знепилювання пухо-перового матеріалу. Справа в тому, що дана функція вже є нормою і надання послуги чищення подушок без цієї функції неприйнятно.

 

Також Вам знадобиться електрична швейна машина для прострочки завантажувальних отворів у напірнику для подушок і ковдр.

 

Для повної автономності роботи мобільної майстерні по чищення подушок необхідний генератор, потужність якого повинна бути на 0,5 кВатт більше потужності апарата для чищення подушок. Якщо Ви працюєте на установці "VITA Start" компанії "Пуховий Мир" потужність якої складає 2,4 кВатт, генератор повинен бути не менше 3 кВатт.

 

Також Вам знадобиться витратний матеріал для цього бізнесу - тік напірниковий для пошиття напірників, або вже готові напірники для подушок, перин і ковдр. Як показує практика, реставратори, які працюють на пересувних пунктах по чищенню подушок вибирають вже готові напірники. Ми пропонуємо Вам напірники зшиті як з кантом, так і без канта.

 

Також у нас на сайті, Ви зможете вибрати забарвлення тіка пухотримаючого і напірники для подушок он-лайн, зробивши замовлення прямо зараз на сайті.

 

Більш повна інформація по готовим напірникам і по тіку напірниковому знаходиться у каталозі.

Надалі ми також плануємо знайомити Вас з тонкощами цього бізнесу. Слідкуйте за публікаціями на нашому сайті..