+38 (050) 0840915, +38 (067) 979 31 61
Рус Укр
Развернуть

Що треба, щоб відкрити бізнес з чищення подушок?

Як відкрити приватного підприємця?

Розглянемо основні етапи:

1. Потрібно зареєструватися в реєстраційній палаті у своєму населеному пункті. Ви повинні вказати всі види діяльності, якими будете займатися, вони називаються КВЕДИ. У нашому випадку, види діяльності: надання побутових послуг населенню, реставрація подушок, виготовлення подушок перин і ковдр. У кожному населеному пункті послуга по чищенню подушок називається по-різному. Вам потрібно буде вибрати з переліку видів діяльності відповідний. Тут Вам видадуть "Витяг з Єдиного Державного Реєстру". Термін видачі від 3 до 10 днів.

2. Далі необхідно відвідати податкову інспекцію у своєму районі. Заповнити форми з обраними Вами видами діяльності. Термін видачі 10 робочих днів. У податковій Ви отримаєте свідоцтво про сплату Єдиного податку. Згідно з набравшим чинності з 2012 р. новим Податковим Кодексом потрібно вибрати одну з 4 груп єдиного податку. Для реставрації подушок оптимальна друга група, як в плані оплати податкового навантаження, так і ведення обліку. Тут Вашими клієнтами будуть приватні особи, але потрібно бути уважним, оскільки в цій групі Ви не можете надавати послуги по чищенню подушок організаціям, які зареєстровані як платники ПДВ, в іншому випадку, Вам доведеться заплатити штраф, і Вас автоматично переведуть до 3 групи.

У другій групі ставку єдиного податку визначають місцеві органи влади. Вона становить 2-20% від мінімальної з/п встановленої в країні на даний період. Якщо вказати два і більше видів діяльності, то єдиний податок Ви будете платити за максимальною ставкою 20% .У 3 групі Ви зможете працювати з "Пдвшниками". Потрібно визначитися на якій системі будуть працювати Ваші клієнти і що буде вигідніше. Якщо Ви будете працювати без ПДВ, то ставка єдиного податку становитиме 5% від отриманого доходу, якщо з ПДВ, то 3% від отриманого доходу.

3. Потрібно зареєструватися в пенсійному фонді.

4. При наймі співробітників, Вам необхідно буде їх зареєструвати в Міському центрі зайнятості.

Щоб зайнятися бізнесом з реставрації подушок Вам необхідно:

1. Придбати машину для чищення подушок від виробника компанії "Пуховий Мир". Ви можете вибрати на сайті www.puh-mir.com.ua , який саме станок для чищення подушок, перин і ковдр Вам підійде, а також знайдете детальну інформацію про обладнання для реставрації подушок.

2. Придбати швейну машинку обов'язково з електроприводом для прострочки завантажувальних отворів у напірнику.

3. Якщо у Вас пересувний пункт з реставрації подушок, то ще знадобиться генератор потужністю не менше 3 кВатт. Є ще можливість підключитися до електромережі 220В безпосередньо на місці надання послуги, але для повної автономності краще, звичайно, мати свій генератор.

4. Потрібні витратні матеріали, а саме напірники для подушок, напірники для ковдр. Витратні матеріали Ви зможете придбати в нашому інтернет-магазині напірників www.napernik.com.ua . Ми надаємо широкий вибір якісних напірників, а також тканини - тік матрасний набивний.

На нашому сайті Ви завжди зможете вибрати потрібну Вам забарвлення тканини!

Бажаємо удачі Вам у цьому бізнесі!